понедельник, 29 ноября 2021 г.

  Для групи АК-25 Технологія приготування їжі    29.11 - 03.12.2021 р.

Урок № 77 Тема: Технологія приготування та особливості борщів (українського, київського)

 https://www.youtube.com/watch?v=WVdx9eNWdh8

Д/з: с.161-162  скласти короткий конспект та технологічну схему приготування українського борщу

Урок № 78  Тема: Технологія приготування та особливості борщів (львівського, полтавського, чернігівського, зі свіжою капустою та картоплею, з чорносливом та грибами, зеленого)

https://www.youtube.com/watch?v=hs-GbXmNW2A

Д/з:  с.162 скласти короткий конспект та технологічну схему полтавського борщу

Урок№ 79  Тема: Технологія приготування та особливості борщів ( зі свіжою капустою та картоплею, з чорносливом та грибами тощо)

 https://www.youtube.com/watch?v=eVyaofD_oUo

 Д/з:  с.162 скласти короткий конспект та технологічну схему приготування борщу з чорносливом та грибами

Урок № 80   Тема: Щі. Загальні правила приготування, асортимент.

Технологія приготування та відпуск щів зі свіжою капустою та картоплею, щів зелених тощо. Вимоги до якості страви

 https://www.youtube.com/watch?v=oUEktYCAT-M

 Д/з:  с.162 скласти короткий конспект та технологічну схему приготування зелених щів

 Урок № 81 Тема:  Капусняки. Асортимент. Технологія приготування, відпуск.  Вимоги до якості.

 https://www.youtube.com/watch?v=iN9G-zZG1Qc

 Д/з:  с.163-164 скласти короткий конспект та технологічну схему приготування капусняка запожізького


Урок № 82 Тема: Розсольники, загальні правила приготування, асортимент. Технологія приготування розсольнику з крупою, розсольнику домашнього.

Д/з:  с.164-165 скласти короткий конспект та технологічну схему приготування розсольника домашнього

 https://www.youtube.com/watch?v=d4cL3dSpd-U 

Урок№ 83  Тема:   Солянки. Технологія приготування та відпуск солянки домашньої, солянки збірної м’ясної, тощо. Правила відпуску, вимоги до якості.

 https://www.youtube.com/watch?v=s5XvjAC7ai8

Д/з:  с.165-166 скласти короткий конспект та технологічну схему приготування солянки домашньої

Урок№ 84  Тема: Технологія приготування та відпуск різних супів:  юшка рибна з галушками, куліш з грибами, суп локшина домашня. Вимоги до якості.

 https://www.youtube.com/watch?v=ugLM2rqqKCs

 Д/з:  с.166-167 скласти короткий конспект та технологічну схему приготування куліша з гриами

Комментариев нет:

Отправить комментарий