Для групи АК-25 Технологія приготування їжі 29.11 - 03.12.2021 р.
Урок № 77 Тема: Технологія приготування та особливості борщів (українського, київського)
https://www.youtube.com/watch?v=WVdx9eNWdh8
Д/з: с.161-162 скласти короткий конспект та технологічну схему приготування українського борщу
Урок № 78 Тема: Технологія приготування та особливості борщів (львівського, полтавського, чернігівського, зі свіжою капустою та картоплею, з чорносливом та грибами, зеленого).
https://www.youtube.com/watch?v=hs-GbXmNW2A
Д/з: с.162 скласти короткий конспект та технологічну схему полтавського борщу
Урок№ 79 Тема: Технологія приготування та особливості борщів ( зі свіжою капустою та картоплею, з чорносливом та грибами тощо)
https://www.youtube.com/watch?v=eVyaofD_oUo
Д/з: с.162 скласти короткий конспект та технологічну схему приготування борщу з чорносливом та грибами
Урок № 80 Тема: Щі. Загальні правила приготування, асортимент. |
Технологія приготування та відпуск щів зі свіжою капустою та картоплею, щів зелених тощо. Вимоги до якості страви
https://www.youtube.com/watch?v=oUEktYCAT-M
Д/з: с.162 скласти короткий конспект та технологічну схему приготування зелених щів
Урок № 81 Тема: Капусняки. Асортимент. Технологія приготування, відпуск. Вимоги до якості.
https://www.youtube.com/watch?v=iN9G-zZG1Qc
Д/з: с.163-164 скласти короткий конспект та технологічну схему приготування капусняка запожізького
Урок № 82 Тема: Розсольники, загальні правила приготування, асортимент. Технологія приготування розсольнику з крупою, розсольнику домашнього. Д/з: с.164-165 скласти короткий конспект та технологічну схему приготування розсольника домашнього |
https://www.youtube.com/watch?v=d4cL3dSpd-U
Урок№ 83 Тема: Солянки. Технологія приготування та відпуск солянки домашньої, солянки збірної м’ясної, тощо. Правила відпуску, вимоги до якості.
https://www.youtube.com/watch?v=s5XvjAC7ai8
Д/з: с.165-166 скласти короткий конспект та технологічну схему приготування солянки домашньої
Урок№ 84 Тема: Технологія приготування та відпуск різних супів: юшка рибна з галушками, куліш з грибами, суп локшина домашня. Вимоги до якості.
https://www.youtube.com/watch?v=ugLM2rqqKCs
Д/з: с.166-167 скласти короткий конспект та технологічну схему приготування куліша з гриами
Комментариев нет:
Отправить комментарий