среда, 17 ноября 2021 г.

 Технологія приготування їжі           Для групи АКОФ-17                   18.11.2021р.

Урок№ 44    Тема: Технологія приготування натуральної січеної маси та н/ф з неї                    

https://www.youtube.com/watch?v=XCH74YlFl0s

https://www.youtube.com/watch?v=HKRUxebm8rg

Д/з : с.154-155 скласти короткий конспект та технлогічну схему приготування натуральної січеної маси. 

Відовісти на питання:

1 . Як приготувати січену масу, яке обладнання та інвентарь використовують, у якому цеху готують та маркування розробних дощок?

2. Яку форму та вагу мають біфштекси, шніцель, яка паніровка н/ф?

3. Яка технологія приготування котлет полтавських, ковбасок львівських?

4 . Які вимоги до якості н/ф, терміни зберігання?

Комментариев нет:

Отправить комментарий