Технологія приготування їжі Для групи АКОФ-17 18.11.2021р.
Урок№ 44 Тема: Технологія приготування натуральної січеної маси та н/ф з неї
https://www.youtube.com/watch?v=XCH74YlFl0s
https://www.youtube.com/watch?v=HKRUxebm8rg
Д/з : с.154-155 скласти короткий конспект та технлогічну схему приготування натуральної січеної маси.
Відовісти на питання:
1 . Як приготувати січену масу, яке обладнання та інвентарь використовують, у якому цеху готують та маркування розробних дощок?
2. Яку форму та вагу мають біфштекси, шніцель, яка паніровка н/ф?
3. Яка технологія приготування котлет полтавських, ковбасок львівських?
4 . Які вимоги до якості н/ф, терміни зберігання?
Комментариев нет:
Отправить комментарий