воскресенье, 7 ноября 2021 г.

 Технологія приготування їжі    Для групи АК-25               08.11.2021

Урок№ 62  Технологія приготування страв з котлетної маси з птиці: котлети, битків, тощо

  Відеоурок : приготування котлетної маси та н/ф з неї. https://www.youtube.com/watch?v=SWYU4WKuID8

 Д/з: скласти технологічну схему приготування котлетної маси та вивчити приготування н/ф, записати короткий конспект с. 156-157

Питання для самоконтролю:

1.Чи є різниця між котлетною масою з м'яса та птиці, у чому вони подібні?

2. Чим кнельна маса, відрізняється від котлетної?

3. Яка форма, паніровка та вага н/ф ?

4. Яка технологія приготуванння котлет пожарських та січеників ?

5. Який гарнір та соус порекомендуєте до  страв з котлетної маси птиці?

6. Вимоги до якості котлет та битків

Урок№ 63 Технологія приготування страв із субпродуктів птиці. Підбір гарнірів та соусів.                                                                                                                                      

 Відео:  https://www.youtube.com/watch?v=UglrhYk5G9Y     https://www.youtube.com/watch?v=3vAuWB6mx3I

Д/з: с.157 скласти конспект, переглянути відео

Питання для самоконтролю:

1. Як приготувати печінку, який гарнір та соус до страви?

2. Як приготувати гуляш з курячих сердець?

3. Які страви ще можно приготувати із субпродуктів?

4. Вимоги до якості страв із субпродуктів птиці, терміни зберігання

Комментариев нет:

Отправить комментарий