Технологія приготування їжі Для групи АК-25 15.11.2021; 18.11.2021
Урок № 69
Тема : Лабораторно-практична робота № 3
Приготування страв з тушкованого м’яса, птиці, субпродуктів.
https://www.youtube.com/watch?v=odRHL4sInLc
Д/з : Складіть технологічну картку на страву. Приготуйте вибрану страву з тушкованого м'яса або з печінки та зробіть фото, вишліть на Вайбер 0501327469
Урок № 70
Тема : Лабораторно-практична робота № 3
Приготування страв з запеченого м’яса, птиці, субпродуктів
https://www.youtube.com/watch?v=UYveTD7lEoo
Д/з : складіть технологічну картку або технологічну схему на страву з запеченого м'яса
Урок № 71
Тема : Лабораторно-практична робота № 3
Приготування страв з січеної маси з м’яса, птиці.
https://www.youtube.com/watch?v=zluIDPDy97s
Д/з : Приготуйте січеники з курячого філе та складіть технологічну схему, фото страви вишліть на Вайбер 0501327469
Комментариев нет:
Отправить комментарий