суббота, 13 ноября 2021 г.

 Технологія приготування їжі      Для групи АК-25               15.11.2021; 18.11.2021

 

Урок  № 69 

 Тема :  Лабораторно-практична робота № 3

Приготування страв з тушкованого м’яса, птиці, субпродуктів.  

 https://www.youtube.com/watch?v=odRHL4sInLc

Д/з : Складіть технологічну картку на страву. Приготуйте  вибрану страву з  тушкованого м'яса або з печінки  та зробіть фото, вишліть на Вайбер 0501327469

Урок  № 70      

 Тема :  Лабораторно-практична робота № 3    

 Приготування страв з запеченого м’яса, птиці, субпродуктів

 https://www.youtube.com/watch?v=UYveTD7lEoo

Д/з :  складіть технологічну картку або технологічну схему на страву з запеченого м'яса

Урок  № 71     

Тема :  Лабораторно-практична робота № 3

Приготування страв з січеної маси з м’яса, птиці.

 https://www.youtube.com/watch?v=zluIDPDy97s

Д/з :  Приготуйте січеники з курячого філе та складіть технологічну схему, фото страви вишліть на Вайбер  0501327469

Комментариев нет:

Отправить комментарий