вторник, 9 ноября 2021 г.

 Технологія приготування їжі         Для групи АК-25          10.11 - 11.11.2021р.

Урок№ 64  Тема: Технологія приготування страв із субпродуктів птиці. Підбір гарнірів та соусів. 

 https://www.youtube.com/watch?v=6P43VFP2g9M

 https://www.youtube.com/watch?v=uEal8ZEmgx4

Д/з : с. 157  скласти конспект та відповісти на питання:

1. Як приготувати печінку смажену, який гарнір та соус, вимоги до якості?

2. Як приготувати шашлик з субродуктів, гуляш, температура подавання?

 Урок № 65  Тема: Технологія приготування страв із субпродуктів: нирки тушковані, серце відварне тощо.  Підбір гарнірів та соусів

 https://www.youtube.com/watch?v=4grMfac1gug

 https://www.youtube.com/watch?v=Rz9ftKVUhN4

Д/з : скласти конспеки та відповісти на питання:

1. Як приготувати страву серце відварне, який гарнір та соус ви порекомендуєте?

2. Як приготувати страву шлунки курячі по-домашньому?

3. Як приготувати курячі шлунки по-корейські

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий