Технологія приготування їжі Для групи АК-25 10.11 - 11.11.2021р.
Урок№ 64 Тема: Технологія приготування страв із субпродуктів птиці. Підбір гарнірів та соусів.
https://www.youtube.com/watch?v=6P43VFP2g9M
https://www.youtube.com/watch?v=uEal8ZEmgx4
Д/з : с. 157 скласти конспект та відповісти на питання:
1. Як приготувати печінку смажену, який гарнір та соус, вимоги до якості?
2. Як приготувати шашлик з субродуктів, гуляш, температура подавання?
Урок № 65 Тема: Технологія приготування страв із субпродуктів: нирки тушковані, серце відварне тощо. Підбір гарнірів та соусів
https://www.youtube.com/watch?v=4grMfac1gug
https://www.youtube.com/watch?v=Rz9ftKVUhN4
Д/з : скласти конспеки та відповісти на питання:
1. Як приготувати страву серце відварне, який гарнір та соус ви порекомендуєте?
2. Як приготувати страву шлунки курячі по-домашньому?
3. Як приготувати курячі шлунки по-корейські
Комментариев нет:
Отправить комментарий