вторник, 9 ноября 2021 г.

 Технологія приготування їжі          Для групи АК-25                          11.11-15.11.2021 р.

Урок№ 66   Лабораторно-практична робота № 3              

  Приготування страв з відварного м’яса, птиці, субпродуктів

https://cesmak.info/1703-vidvarna-svynyna.html

Д/з: повторити  загальні правила смажіння м'яса великим куском, порційними шматочками та дріб ношматкові страви з м'яса ( с.216-220)

Скласти технологічну картку на страву з відварного м'яса з гарніром та соусом

Урок № 67  Лабораторно-практична робота № 3     

Приготування страв зі смаженого м’яса, субпродуктів.

https://www.youtube.com/watch?v=ID4OactxULU

Д/з: повторити загальні правила  приготування страв зі смаженої птиці та вимоги до якості страв, правилв подавання ( с.231-232)

Приготувати у домашніх умовах  страву зі смаженого м'яса та надіслати фотозвіт

Урок № 68 Лабораторно-практична робота № 3     

Приготування страв зі смаженої птиці

https://cesmak.info/1706-kurka-po-francuzky.html

Д/з : скласти технологічну схему на страву " Січеники з птиці"( повторити н/ф  с.157; страва  с.231-232)

Комментариев нет:

Отправить комментарий