Технологія приготування їжі Для групи АКОФ-17 12.11.2021 р.
Урок №42 Тема: Приготування дрібношматкових н/ф з яловичини
https://www.youtube.com/watch?v=VxyzyTXroGY https://www.youtube.com/watch?v=K2pdKDzGQV4
Д/з: скласти конспект с.151 та відповісти на питання:
1. Яка форма, вага шматочків м'яса для бефстроганова, з яких частин нарізають н/ф?
2.Як нарізати м'ясо для шашлика з вирізки та яка це інгредіенти використовують?
3. Яка форма шматочків м'яса для азу, ченені?
Урок № 43 Тема: Приготування дрібношматкових н/ф з свинини, баранини, телятини
https://www.youtube.com/watch?v=aMOKQFkFaOM; https://www.youtube.com/watch?v=ypuLQKbGgyI ; https://www.youtube.com/watch?v=CYh4GWCQsQQ
Д\з: скласти конспект с.153 та відповісти на питання:1. Які кулінарні частини використовують для нарізання гуляша, плова. Яка форма, вага?
2. Як нарізати та замаринувати шашлик?
3. Які вимоги до якості рагу, печені по-домашньому?
4. При якій температурі та які терміни зберігання м'ясних н/ф?
Комментариев нет:
Отправить комментарий