вторник, 9 ноября 2021 г.

 Технологія приготування їжі  Для групи АКОФ-17      12.11.2021 р.

Урок №42  Тема: Приготування дрібношматкових н/ф з яловичини                               

   https://www.youtube.com/watch?v=VxyzyTXroGY                                                                                       https://www.youtube.com/watch?v=K2pdKDzGQV4      

Д/з: скласти конспект с.151 та відповісти на питання:

1. Яка форма, вага шматочків м'яса для бефстроганова, з яких частин нарізають н/ф?

2.Як нарізати м'ясо для шашлика з вирізки та яка це інгредіенти використовують?

3. Яка форма шматочків м'яса для азу, ченені?

Урок № 43  Тема Приготування дрібношматкових н/ф з свинини, баранини, телятини   

  https://www.youtube.com/watch?v=aMOKQFkFaOM;  https://www.youtube.com/watch?v=ypuLQKbGgyI ;  https://www.youtube.com/watch?v=CYh4GWCQsQQ

Д\з: скласти конспект с.153 та відповісти на питання:

1. Які кулінарні частини використовують для нарізання гуляша, плова. Яка форма, вага?

2. Як нарізати та замаринувати шашлик?

3. Які вимоги до якості рагу, печені по-домашньому?

4. При якій температурі та які терміни зберігання  м'ясних н/ф?

Комментариев нет:

Отправить комментарий