Для групи АК-25 Технологія приготування їжі
Урок№ 64 12.11.2020
Технологія приготування страв із субпродуктів птиці. Підбір гарнірів та соусів.
https://www.youtube.com/watch?v=6P43VFP2g9M
https://www.youtube.com/watch?v=uEal8ZEmgx4
Д/з : с. 157 скласти конспект
Питання для самоопитування:
1. Як приготувати печінку смажену, який гарнір та соус, вимоги до якості?
2. Як приготувати шашлик з субродуктів, гуляш, температура подавання?
Урок № 65 12.11.2020
Технологія приготування страв із субпродуктів: нирки тушковані, серце відварне тощо. Підбір гарнірів та соусів
https://www.youtube.com/watch?v=4grMfac1gug
https://www.youtube.com/watch?v=Rz9ftKVUhN4
Д/з : скласти технологічну схему на страву нирки тущковані
Питання для самоопитуваня:
1. Як приготувати страву серце відварне, який гарнір та соус ви порекомендуєте?
2. Як приготувати страву шлунки курячі по-домашньому?
3. Як приготувати курячі шлунки по-корейські
Комментариев нет:
Отправить комментарий