среда, 11 ноября 2020 г.

 Для групи АК-25 Технологія приготування їжі

Урок№ 64                                               12.11.2020

Технологія приготування страв із субпродуктів птиці. Підбір гарнірів та соусів. 

 https://www.youtube.com/watch?v=6P43VFP2g9M

 https://www.youtube.com/watch?v=uEal8ZEmgx4

Д/з : с. 157  скласти конспект

Питання для самоопитування:

1. Як приготувати печінку смажену, який гарнір та соус, вимоги до якості?

2. Як приготувати шашлик з субродуктів, гуляш, температура подавання?

 

 Урок № 65                                            12.11.2020

 Технологія приготування страв із субпродуктів: нирки тушковані, серце відварне тощо.  Підбір гарнірів та соусів

 https://www.youtube.com/watch?v=4grMfac1gug

 https://www.youtube.com/watch?v=Rz9ftKVUhN4

Д/з : скласти технологічну схему на страву нирки тущковані

 Питання для самоопитуваня:

1. Як приготувати страву серце відварне, який гарнір та соус ви порекомендуєте?

2. Як приготувати страву шлунки курячі по-домашньому?

3. Як приготувати курячі шлунки по-корейські

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий