понедельник, 16 ноября 2020 г.

 Для групи АК-25 Технологія приготування їжі                                         17.11.2020

Урок  № 69     Лабораторно-практична робота № 3

Приготування страв з тушкованого м’яса, птиці, субпродуктів.  

 https://www.youtube.com/watch?v=odRHL4sInLc

Д/з : Приготувати страву з  тушкованого м'яса або з печінки ( зробити фотозвіт)

 Скласти технологічну картку на страву;

Урок  № 70   Лабораторно-практична робота № 3    

 Приготування страв з запеченого м’яса, птиці, субпродуктів

 https://www.youtube.com/watch?v=UYveTD7lEoo

Д/з :  скласти технологічну картку або технологічну схему на страву з запеченого м'яса

Урок  № 71 Лабораторно-практична робота № 3

Приготування страв з січеної маси з м’яса, птиці.

 https://www.youtube.com/watch?v=zluIDPDy97s

Д/з :  Приготувати січеники з курячого філе та скласти технологічну схему( переглянте данне відео)

Комментариев нет:

Отправить комментарий