Для групи АК-25 Технологія приготування їжі 17.11.2020
Урок № 69 Лабораторно-практична робота № 3
Приготування страв з тушкованого м’яса, птиці, субпродуктів.
https://www.youtube.com/watch?v=odRHL4sInLc
Д/з : Приготувати страву з тушкованого м'яса або з печінки ( зробити фотозвіт)
Скласти технологічну картку на страву;
Урок № 70 Лабораторно-практична робота № 3
Приготування страв з запеченого м’яса, птиці, субпродуктів
https://www.youtube.com/watch?v=UYveTD7lEoo
Д/з : скласти технологічну картку або технологічну схему на страву з запеченого м'яса
Урок № 71 Лабораторно-практична робота № 3
Приготування страв з січеної маси з м’яса, птиці.
https://www.youtube.com/watch?v=zluIDPDy97s
Д/з : Приготувати січеники з курячого філе та скласти технологічну схему( переглянте данне відео)
Комментариев нет:
Отправить комментарий