Для групи АК-25 Технологія приготування їжі 16.11.2020
Урок№ 66 Лабораторно-практична робота № 3
Приготування страв з
відварного м’яса, птиці, субпродуктів
https://cesmak.info/1703-vidvarna-svynyna.html
Д/з: повторити загальні правила смажіння м'яса великим куском, порційними шматочками та дріб ношматкові страви з м'яса ( с.216-220)
Скласти технологічну картку на страву з відварного м'яса з гарніром та соусом
Урок № 67 Лабораторно-практична робота № 3
Приготування страв зі смаженого м’яса, субпродуктів.
https://www.youtube.com/watch?v=ID4OactxULU
Д/з: повторити загальні правила приготування страв зі смаженої птиці та вимоги до якості страв, правилв подавання ( с.231-232)
Приготувати у домашніх умовах страву зі смаженого м'яса та надіслати фотозвіт
Урок № 68 Лабораторно-практична робота № 3
Приготування страв зі смаженої птиці
https://cesmak.info/1706-kurka-po-francuzky.html
Д/з : скласти технологічну схему на страву " Січеники з птиці"( повторити н/ф с.157; страва с.231-232)
Комментариев нет:
Отправить комментарий