Для групи АК-15 Техногія приготування їжі
Урок№ 44 Технологія приготування натуральної січеної маси та н/ф з неї 13.11.20
https://www.youtube.com/watch?v=XCH74YlFl0s
https://www.youtube.com/watch?v=HKRUxebm8rg
Д/з : с.154-155 скласти короткий конспект та скласти технлогічну схему приготування натуральної січеної маси
Питання для самоконтролю:
1 .Як приготувати січену масу, яке обладнання та інвентарь використовують, у якому цеху готують та маркування розробних дощок?
2. Яку форму та вагу мають іфштекси, шніцель, у чому панірують н/ф?
3. Як приготувати котлети полтавські, ковбаски львівські?
4 .Вимоги до якості н/ф, терміни зберігання?
Комментариев нет:
Отправить комментарий