четверг, 12 ноября 2020 г.

 Для групи АК-15 Техногія приготування їжі

Урок№ 44  Технологія приготування натуральної січеної маси та н/ф з неї                     13.11.20

https://www.youtube.com/watch?v=XCH74YlFl0s

https://www.youtube.com/watch?v=HKRUxebm8rg

Д/з : с.154-155 скласти короткий конспект та скласти технлогічну схему приготування натуральної січеної маси

Питання для самоконтролю:

1 .Як приготувати січену масу, яке обладнання та інвентарь використовують, у якому цеху готують та маркування розробних дощок?

2. Яку форму та вагу мають іфштекси, шніцель, у чому панірують н/ф?

3. Як приготувати котлети полтавські, ковбаски львівські?

4 .Вимоги до якості н/ф, терміни зберігання?

Комментариев нет:

Отправить комментарий