среда, 11 ноября 2020 г.

 Для групи АК-15 Технологія приготування їжі

Урок №42        Приготування дрібношматкових н/ф з яловичини                                12.11.2020

   https://www.youtube.com/watch?v=VxyzyTXroGY                                                                                       https://www.youtube.com/watch?v=K2pdKDzGQV4      

Д/з: скласти конспект с.151

Питання для самооцінювання:

1. Яка форма, вага шматочків м'яса для бефстроганова, з яких частин нарізають н/ф?

2.Як нарізати м'ясо для шашлика з вирізки та яка це інгредіенти використовують?

3. Яка форма шматочків м'ясв для азу, ченені?

Урок № 43 Приготування дрібношматкових н/ф з свинини, баранини, телятини            12.11.2020    https://www.youtube.com/watch?v=aMOKQFkFaOM;  https://www.youtube.com/watch?v=ypuLQKbGgyI ;  https://www.youtube.com/watch?v=CYh4GWCQsQQ

Питання д

ля самооцінювання:

1. Які кулінарні частини використовують для нарізання гуляша, плова та яка форма, вага?

2.Як нарізати та замаринувати шашлик?

3. Які вимоги до якості рагу, печені по-домашньому?

4.При якій температурі і як довго зерігають м'ясні н/ф? 

Урок№ 44 Технологія приготування натуральної січеної маси та н/ф: шніцель,січеникі, битки по-селянському тощо.                                                                                                                      13.11.2020

Комментариев нет:

Отправить комментарий