Для групи АК-15 Технологія приготування їжі
Урок №42 Приготування дрібношматкових н/ф з яловичини 12.11.2020
https://www.youtube.com/watch?v=VxyzyTXroGY https://www.youtube.com/watch?v=K2pdKDzGQV4
Д/з: скласти конспект с.151
Питання для самооцінювання:
1. Яка форма, вага шматочків м'яса для бефстроганова, з яких частин нарізають н/ф?
2.Як нарізати м'ясо для шашлика з вирізки та яка це інгредіенти використовують?
3. Яка форма шматочків м'ясв для азу, ченені?
Урок № 43 Приготування дрібношматкових н/ф з свинини, баранини, телятини 12.11.2020 https://www.youtube.com/watch?v=aMOKQFkFaOM; https://www.youtube.com/watch?v=ypuLQKbGgyI ; https://www.youtube.com/watch?v=CYh4GWCQsQQ
Питання д
ля самооцінювання:
1. Які кулінарні частини використовують для нарізання гуляша, плова та яка форма, вага?
2.Як нарізати та замаринувати шашлик?
3. Які вимоги до якості рагу, печені по-домашньому?
4.При якій температурі і як довго зерігають м'ясні н/ф?
Урок№ 44 Технологія приготування натуральної січеної маси та н/ф: шніцель,січеникі, битки по-селянському тощо. 13.11.2020
Комментариев нет:
Отправить комментарий