среда, 11 ноября 2020 г.

 Для групи АК-15 Технологія приготування їжі

Урок№ 37 Приготування великошматкових н/ф з свинини, баранини, вимоги до якості 

https://www.youtube.com/watch?v=eOWAS6aPA_8 https://www.youtube.com        /watch?v=dr1i5ASumKg

 https://www.youtube.com/watch?v=jKmNAaqkMIM                                                     03.11.2020

  Д/з : с.151-152 скласти конспект

Питання для самоперевірки:

1.Які кулінарні частини використовують для приготування великошматкових н/ф, вага?

2. Як підготувати лопаткову частину та грудинку перед тепловою обробкою

3. Чому страни зі старої баранини не смажять у чому причина?

4. Як приготувати завиванець з телятини?

Урок № 38  Приготування порційних н/ф з яловичини, вимоги до якості              05.11.2020

 https://www.youtube.com/watch?v=j5PF67PZE-4

 https://www.youtube.com/watch?v=1hEBlVmaJjg

 Д/з: с.149 -150 скласти конспект

Питання для самоперевірки:

1. Як нарізати біфштекс, філе ?

2. Яка особливость приготування лангету?

3. Як нарізати антрекот та ромштекс, що вних спільного?

4. Як приготувати н/ф: крученики відбивні, крученики волинські?

Урок № 39 Приготування порційних н/ф з яловичини, вимоги до якості?         05.11.02020

 https://www.youtube.com/watch?v=BQZgf7iLv8E

 https://www.youtube.com/watch?v=5KJEGXoP5_E

Д/з : с.150 скласти конспект

Питання для самоперевірки:

1. Як підготувати н/ф для яловичини у кисло-солодкому соусі?

2.Які особливості страви Душенина по-запорізьки?

3.Які вимоги до якості  н/ф М'яса пікантного?

Урок № 40 Приготування порційних н/ф зі свинини                                             06.11.2020

https://www.youtube.com/watch?v=ENQ1aImo0RI

/www.youtube.com/watch?v=-DqTpOIv-6I

https://www.youtube.com/watch?v=e55QS0JfCJc

Д/з с. 152-153 скласти конспект

Питання для самоперевірки:

1. З якої кулінарної чатини та як нарізати ескалоп ?

2. Яка особливість приготування котлети натуральної?

3. Які страви української кухні ви знает зі свинини?

Урок № 41 Приготування панірованих порційних н/ф з яловичини, свинини, баранини

https://www.youtube.com/watch?v=mldfcD4HsmY                                                10.11.2020

https://www.youtube.com/watch?v=I-7Y1muCcEE

Д/з 6 с. 152-153 скласти конспект

Питання для самоперевірки:

1. З якої кулінарної частини та як нарізата шніцель?

2. Чим відрізняється котлета натуральна від котлети відбивної?

3. Як приготувати н/ф битки київські та чим вони відрізняються від битків українських?

4. Чим антрекот відрізняється від ромштексу та від шніцеля?

Комментариев нет:

Отправить комментарий