Для групи АК-15 Технологія приготування їжі
Урок№ 37 Приготування великошматкових н/ф з свинини, баранини, вимоги до якості
https://www.youtube.com/watch?v=eOWAS6aPA_8 https://www.youtube.com /watch?v=dr1i5ASumKg
https://www.youtube.com/watch?v=jKmNAaqkMIM 03.11.2020
Д/з : с.151-152 скласти конспект
Питання для самоперевірки:
1.Які кулінарні частини використовують для приготування великошматкових н/ф, вага?
2. Як підготувати лопаткову частину та грудинку перед тепловою обробкою
3. Чому страни зі старої баранини не смажять у чому причина?
4. Як приготувати завиванець з телятини?
Урок № 38 Приготування порційних н/ф з яловичини, вимоги до якості 05.11.2020
https://www.youtube.com/watch?v=j5PF67PZE-4
https://www.youtube.com/watch?v=1hEBlVmaJjg
Д/з: с.149 -150 скласти конспект
Питання для самоперевірки:
1. Як нарізати біфштекс, філе ?
2. Яка особливость приготування лангету?
3. Як нарізати антрекот та ромштекс, що вних спільного?
4. Як приготувати н/ф: крученики відбивні, крученики волинські?
Урок № 39 Приготування порційних н/ф з яловичини, вимоги до якості? 05.11.02020
https://www.youtube.com/watch?v=BQZgf7iLv8E
https://www.youtube.com/watch?v=5KJEGXoP5_E
Д/з : с.150 скласти конспект
Питання для самоперевірки:
1. Як підготувати н/ф для яловичини у кисло-солодкому соусі?
2.Які особливості страви Душенина по-запорізьки?
3.Які вимоги до якості н/ф М'яса пікантного?
Урок № 40 Приготування порційних н/ф зі свинини 06.11.2020
https://www.youtube.com/watch?v=ENQ1aImo0RI
/www.youtube.com/watch?v=-DqTpOIv-6I
https://www.youtube.com/watch?v=e55QS0JfCJc
Д/з с. 152-153 скласти конспект
Питання для самоперевірки:
1. З якої кулінарної чатини та як нарізати ескалоп ?
2. Яка особливість приготування котлети натуральної?
3. Які страви української кухні ви знает зі свинини?
Урок № 41 Приготування панірованих порційних н/ф з яловичини, свинини, баранини
https://www.youtube.com/watch?v=mldfcD4HsmY 10.11.2020
https://www.youtube.com/watch?v=I-7Y1muCcEE
Д/з 6 с. 152-153 скласти конспект
Питання для самоперевірки:
1. З якої кулінарної частини та як нарізата шніцель?
2. Чим відрізняється котлета натуральна від котлети відбивної?
3. Як приготувати н/ф битки київські та чим вони відрізняються від битків українських?
4. Чим антрекот відрізняється від ромштексу та від шніцеля?
Комментариев нет:
Отправить комментарий