воскресенье, 6 февраля 2022 г.

 Технологія приготування їжі для групи АКОФ-17              10 -11. 02. 22р.

 Тема № 9  Яйця, яєчні продукти: обробка, технологія приготування страв

Урок № 83 Будова та хімічний склад яєць. Класифікація яєць. Яєчні продукти, їх асортимент. Обробка яєць, яєчних продуктів.

Д/з: скласти конспект с.107-110, відповісти на питання с.113

Урок № 84 Значення страв з яєць у харчуванні. Процеси, що відбувається в яйцях під час теплової обробки.

Д/з: скласти конспект с.110-111, відповісти на питання с.113-114

Урок № 85 Технологія приготування та відпуск страв з яєць: рідкі,  яйця варені в круту, у «мішечок"

Д/з: скласти конспект с.111-112, відповісти на питання с.114

Урок № 86 Різновиди приготування та відпуск яєчні натуральної, з наповнювачами, омлети

 Д/з : скласти конспект с.112-113, скласти технологічну картку на страву  "Омлет з помідорами"

Комментариев нет:

Отправить комментарий