Технологія приготування їжі для групи АКОФ-17 10 -11. 02. 22р.
Тема № 9 Яйця, яєчні продукти: обробка, технологія приготування страв
Урок № 83 Будова та хімічний склад яєць. Класифікація яєць. Яєчні продукти, їх асортимент. Обробка яєць, яєчних продуктів.
Д/з: скласти конспект с.107-110, відповісти на питання с.113
Урок № 84 Значення страв з яєць у харчуванні. Процеси, що відбувається в яйцях під час теплової обробки.
Д/з: скласти конспект с.110-111, відповісти на питання с.113-114
Урок № 85 Технологія приготування та відпуск страв з яєць: рідкі, яйця варені в круту, у «мішечок"
Д/з: скласти конспект с.111-112, відповісти на питання с.114
Урок № 86 Різновиди приготування та відпуск яєчні натуральної, з наповнювачами, омлети
Д/з : скласти конспект с.112-113, скласти технологічну картку на страву "Омлет з помідорами"
Комментариев нет:
Отправить комментарий