воскресенье, 6 февраля 2022 г.

 Технологія приготування їжі для групи АК-25  07 - 11. 02. 22 р.

Тема № 7 Технологія приготування страв з яєць та сиру

Урок № 123

Яєчні продукти та їх використання.

Технологія приготування та відпуск страв з яєць: омлети  (натуральні, змішані, фаршировані).

Вимоги до якості.

Д/з: скласти конспект с.190-191, відповісти на питання с.196

Урок № 124 Технологія приготування та відпуск страв із запечених яєчних продуктів. Відсоток втрат під час теплової обробки.

 Д/з: скласти конспект с.191-192, відповісти на питання с.196

Урок № 125

Значення страв з сиру у харчуванні.

Відпуск сиру зі сметаною, варенням, медом, молоком. Вимоги до якості, процеси, що відбуваються з сиром під час теплової обробки.

 Д/з: скласти конспект с.192-194, відповісти на питання с. 196

Урок № 126
Технологія приготування та відпуск страв з сиру: вареники з сиром, вареники ліниві, сирники, запіканка з сиру, пудинг з сиру, пончики, сирники  по  - київському, сирні кільця.

 Д/з: скласти конспект с.194-195 , відповісти на питання  с. 195

 Урок 127-128 Лабораторно-практична робота № 7

 Технологія приготування страв з сиру, яєць

Д/з:

Приготувати страви на 2-3 порції та скласти технологічні картки

 1. Омлет фарширований (начинка на ваш вибір)

 2. Сирники по-київськи або запіканка з сиру

 3. Вареники з сиром або вареники ліниві

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий