четверг, 24 марта 2022 г.

 Технологія приготуваня їжі для групи  АК-25  з 21.03.2022р.

Тема уроку: Ковбасні вироби: види, характеристика, вимоги до якості, умови зберігання

Д\з: Скласти короткий конспект  стор. 241-242

Тема уроку: М'ясо-копченості, консерви: види,характеристика, вимоги до якості, умови зберігання

Д/з: скласти короткий конспект с.242-244

Тема уроку: Сири тверді,сичужні м’які, розсольні, плавлені. Види, характеристика, вимоги до якості, використання, умови та терміни зберігання.

Д/з: скласти короткий конспект с. 244-246

Тема уроку: 

Сири кисломолочні.

Види, характеристика,вимоги до якості, використання, умови й термін зберігання

Д/з: скласти короткий конспек с.246-247

 Тема уроку:

Хліб  та хлібобулочні вироби, асортимент,

вимоги до якості, використання, умови та строки зберігання.

Д/з: скласти короткий конспектс.247-248 

Тема уроку: Підготування сировини для приготування бутербродів.

Загальні правила приготування та оформлення бутербродів

Д/з: скласти короткий конспект с.249

Тема уроку:

Технологія приготування бутербродів:відкритих, закритих, гарячих, багатошарових. Вимоги до якості.

Д/з: скласти короткий конспект:249- 251

 Тема уроку:

Технологія приготування салатів з варених овочів:салат м’ясний, вінегрет (різновидності).

Вимоги до якості, оформлення, відпуск.

 Д/з: скласти короткий конспект с.253-255

Комментариев нет:

Отправить комментарий