Технологія приготуваня їжі для групи АК-25 з 21.03.2022р.
Тема уроку: Ковбасні вироби: види, характеристика, вимоги до якості, умови зберігання
Д\з: Скласти короткий конспект стор. 241-242
Тема уроку: М'ясо-копченості, консерви: види,характеристика, вимоги до якості, умови зберігання
Д/з: скласти короткий конспект с.242-244
Тема уроку: Сири тверді,сичужні м’які, розсольні, плавлені. Види, характеристика, вимоги до якості, використання, умови та терміни зберігання.
Д/з: скласти короткий конспект с. 244-246
Тема уроку:
Сири кисломолочні. |
Види, характеристика,вимоги до якості, використання, умови й термін зберігання
Д/з: скласти короткий конспек с.246-247
Тема уроку:
Хліб та хлібобулочні вироби, асортимент, |
вимоги до якості, використання, умови та строки зберігання.
Д/з: скласти короткий конспектс.247-248
Тема уроку: Підготування сировини для приготування бутербродів. |
Загальні правила приготування та оформлення бутербродів
Д/з: скласти короткий конспект с.249
Тема уроку:
Технологія приготування бутербродів:відкритих, закритих, гарячих, багатошарових. Вимоги до якості.
Д/з: скласти короткий конспект:249- 251
Тема уроку:
Технологія приготування салатів з варених овочів:салат м’ясний, вінегрет (різновидності). |
Вимоги до якості, оформлення, відпуск.
Д/з: скласти короткий конспект с.253-255
Комментариев нет:
Отправить комментарий