Для групи АК-25 Технологія приготування їжі
Урок № 109 Загальні правила тушкування страв з овочів. Технологія приготування картоплі тушкованої з різними інредієнтами. капусти тушкованої, буряків у сметані, рагу з овочів
Д/з: скласти конспект с.185-186, відповісти на питання:
1. Складіть технологічну схему приготування картоплі тушкованої з чорносливом і родзинками
2. Які продукти використовують для тушкування капусти і як довго її тушкують?
3. Яка особливість приготування квашеної тушкованої капусти?
4. Яка технологія приготування тушкованої капусти з салом чи копченою грудинкою?
5. Які основні овочі використовують для рагу та як іх підготувати перед тушкуванням?
Урок № 110 Технологія приготування страв: перцю фаршированого, різних видів голубців, тушкованих грибів у соусі. Вимоги до якості страв з тушкованих овочів та грибів
Д/з: скласти конспект с.186-187 та відповісти на питання:
1. Як приготувати начинку для перцю фаршированого по-домашньому?
2. Як приготувати голуці українськи?
3. Як приготувати гриби тущковані в сметанному соусі та вимоги до якості страви, термін зберігання?
Урк № 111Технологія приготування страв запечених: запіканка картопляна, рулет картопляний, голубці овочеві, овочі фаршировані, гриби запечені в сметані. Вимоги до якості.
Д/з: скласти конспект с.187-188 та відповісти на питання:
1. Яка технологія приготування картопляної запіканки ?
2. Як підготувати до фарширування білоголову капусту?
3. Як приготувати картоплю фаршировану м'ясом і грибами?
Урок № 112 Технологія приготування страв: фаршировані помідори, кабачки фаршировані, баклажани фаршировані, гриби запечені у сметанному соусі. Вимоги до якості.
1. Яку начинку готують для фарширування помідорів, кабачків?
2. Як підготувати до фарширування помідори, баклажани та кабачки?
3. Яка температура запікання овочів та які втрати маси?Урок№ 113 Технологія приготування страв:шніцель з капусти фарширований,пелюстки,гарбуз фарширований , вимоги до якості
Д/з: с.319-321 скласти короткий конспект та відповісти на питання:
1. Як приготувати начинку для шніцеля з капусти?
2.Як приготувати фарщирований гарбуз для бенкету?
Комментариев нет:
Отправить комментарий