Технологія приготування їжі для групи АК-25 27.01-31.01. 2022 р.
Урок № 115 Технологія приготування гарнірів: |
Д/з: скласти конспект с.115-116 та відповісти на питання:
1. Яке призначення гарніру, вихід на порцію?
2. Які основні правила підбору гарніру до страв з м'яса, риби, дичини, субпродуктів, птиці?
3. Дайте характеристику простому, комбінованому та складному гарніру
Урок № 116 Технологія приготуванння страв та гарнірів з припущених овочів
Д/з: скласти конспект с.121-122 та відповісти на питання:
1. Які загальні правила припускання овочів?
2. Складіть технологічну схему приготування овочів припущених у молочному соусі, які вимоги до якості?
|
Урок № 117-122 Лабораторно-практична робота № 6
Технологія приготування страв з варених, смажених, тушкованих, запечених овочів і грибів.
Д/з: складіть технологічну схему та приготуйте такі страви : деруни фаршировані, капуста тушкована, гриби запечені у сметанному соусі, зрази картопляні, оладки з гаруза, картопля тушкована з грибами. Підготуйте фотозвіт страв.
Комментариев нет:
Отправить комментарий