воскресенье, 14 февраля 2021 г.

 Для групи АК-25 Технологія приготування їжі

Тема № 7 Технологія приготування страв з яєць та сиру

Урок № 123

Яєчні продукти та їх використання.

Технологія приготування та відпуск страв з яєць: омлети  (натуральні, змішані, фаршировані).

Вимоги до якості.

Д/з: скласти конспект с.190-191, відповісти на питання с.196

Урок № 124 Технологія приготування та відпуск страв із запечених яєчних продуктів. Відсоток втрат під час теплової обробки.

 Д/з: скласти конспект с.191-192, відповісти на питання с.196

Урок № 125

Значення страв з сиру у харчуванні.

 Відпуск сиру зі сметаною, варенням, медом, молоком. Вимоги до якості, процеси, що відбуваються з сиром під час теплової обробки.

 Д/з: скласти конспект с.192-194, відповісти на питання с. 196

Урок № 126
Технологія приготування та відпуск страв з сиру: вареники з сиром, вареники ліниві, сирники, запіканка з сиру, пудинг з сиру, пончики, сирники  по  - київському, сирні кільця.

 Д/з: скласти конспект с.194-195 , відповісти на питання  с. 195

 Урок 127-128 Лабораторно-практична робота № 7 Технологія приготування страв з сиру, яєць


Приготувати страви на 2-3 порції та скласти технологічні картки

1.Омлет фарширований (начинка на ваш вибір)

2.Сирники по-київськи або запіканка з сиру

 3. Вариники з сиром або варениеи ліниві

 

 


Комментариев нет:

Отправить комментарий