Для групи АК-25 Технологія приготування їжі
Тема № 7 Технологія приготування страв з яєць та сиру
Урок № 123
Яєчні продукти та їх використання. Технологія приготування та відпуск страв з яєць: омлети (натуральні, змішані, фаршировані). |
Д/з: скласти конспект с.190-191, відповісти на питання с.196
Урок № 124 Технологія приготування та відпуск страв із запечених яєчних продуктів. Відсоток втрат під час теплової обробки.
Д/з: скласти конспект с.191-192, відповісти на питання с.196
Урок № 125
Значення страв з сиру у харчуванні. |
Відпуск сиру зі сметаною, варенням, медом, молоком. Вимоги до якості, процеси, що відбуваються з сиром під час теплової обробки.
Д/з: скласти конспект с.192-194, відповісти на питання с. 196
Урок № 126
Технологія приготування та відпуск
страв з сиру: вареники з сиром, вареники ліниві, сирники, запіканка з сиру,
пудинг з сиру, пончики, сирники по - київському, сирні кільця.
Д/з: скласти конспект с.194-195 , відповісти на питання с. 195
Урок 127-128 Лабораторно-практична робота № 7 Технологія приготування страв з сиру, яєць
|
Приготувати страви на 2-3 порції та скласти технологічні картки
1.Омлет фарширований (начинка на ваш вибір)
2.Сирники по-київськи або запіканка з сиру
3. Вариники з сиром або варениеи ліниві
Комментариев нет:
Отправить комментарий