Для групи АК-15 Технологія приготування їжі
Тема № 9 Яйця, яєчніпродукти: обробка, технологія приготування страв
Урок № 83 Будова та хімічний склад яйця. Класифікація яєць. Яєчні продукти, їх асортимент. Обробка яєць, яєчних продуктів.
Д/з: скласти конспект с.107-110, відповісти на питання с.113
Урок № 84 Значення страв з яєць у харчуванні. Процеси, що відбувається в яйцях під час теплової обробки.
Д/з: скласти конспект с.110-111, відповісти на питання с.113-114
Урок № 85 Технологія приготування та відпуск страв з яєць: рідкі, яйця варені в круту, у «мішечок"
Д/з: скласти конспект с.111-112, відповісти на питання с.114
Урок № 86 Різновиди приготування та відпуск яєчні натуральної, з наповнювачами, омлети
Д/з : скласти конспект с.112-113, скласти технологічну картку на страву "Омлет з помідорами"
Тема № 10 Технологія
приготування страв з овочів
Урок № 87 Значення страв з овочів в харчуванні. Класифікація, технологія приготування та відпуск картоплі відварної, картопляного пюре, капусти відварної. Вимоги до якості страв.
Д/з: скласти конспект с.114-120
Урок № 88 Класифікація, технологія приготування та відпуск припущених овочів. Вимоги до якості страв.
Д/з: скласти конспект с.121-122
Урок № 89 Загальні правила смажіння овочів. Відпуск, вимоги до якості, відсоток втрат. Картопля смажена, фрі, кабачки, баклажани, перець, помідори, гарбузи та інші.
Д/з: скласти конспект с.122-125
Урок № 90 Загальні правила запікання овочів. Відпуск, вимоги до якості, відсоток втрат. Поняття про простий, комбінований, складний гарнір.
Д/з: скласти конспект с.125-126
Урок № 91 -94 Лабораторно-практична робота № 6: технологія приготування страв з овочів. Овочі відварні, припущені, смажені, фрі, запечені.
Д/з: приготувати страви на 2-3 порції та скласти технологічні картки
1. Картопляне пюре або пюре з гарбуза
2. Морква припущена з чорносливом або овочі припущені в молочному чи сметанному соусі
3. Картопля фрі або капуста в тісті кляр
4. Картопля запечена з печерицями і цибулею обо картопля запечена з сиром
Підготуватися до тематичного оцінювання по темі с.126
Комментариев нет:
Отправить комментарий