воскресенье, 14 февраля 2021 г.

 Для групи АК-15 Технологія приготування їжі

 Тема № 9  Яйця, яєчніпродукти: обробка, технологія приготування страв

Урок № 83 Будова та хімічний склад яйця. Класифікація яєць. Яєчні продукти, їх асортимент. Обробка яєць, яєчних продуктів.

Д/з: скласти конспект с.107-110, відповісти на питання с.113

Урок № 84 Значення страв з яєць у харчуванні. Процеси, що відбувається в яйцях під час теплової обробки.

Д/з: скласти конспект с.110-111, відповісти на питання с.113-114

Урок № 85 Технологія приготування та відпуск страв з яєць: рідкі,  яйця варені в круту, у «мішечок"

Д/з: скласти конспект с.111-112, відповісти на питання с.114

Урок № 86 Різновиди приготування та відпуск яєчні натуральної, з наповнювачами, омлети

 Д/з : скласти конспект с.112-113, скласти технологічну картку на страву  "Омлет з помідорами"

Тема №  10   Технологія приготування страв з овочів

Урок № 87 Значення страв з овочів в харчуванні. Класифікація,  технологія приготування та відпуск картоплі відварної, картопляного пюре, капусти відварної. Вимоги до якості страв.

Д/з: скласти конспект с.114-120

Урок № 88 Класифікація,  технологія приготування та відпуск припущених овочів. Вимоги до якості страв.

 Д/з: скласти конспект с.121-122

Урок № 89 Загальні правила смажіння овочів. Відпуск, вимоги до якості, відсоток втрат. Картопля смажена, фрі, кабачки, баклажани, перець, помідори, гарбузи та інші.

 Д/з: скласти конспект с.122-125

Урок № 90 Загальні правила запікання овочів. Відпуск, вимоги до якості, відсоток втрат. Поняття про простий, комбінований, складний гарнір.

  Д/з: скласти конспект с.125-126

Урок № 91 -94    Лабораторно-практична робота № 6: технологія приготування страв з овочів. Овочі відварні, припущені, смажені, фрі, запечені.

Д/з: приготувати страви на 2-3 порції та скласти технологічні картки

1. Картопляне пюре або пюре з гарбуза

2. Морква припущена з чорносливом або овочі припущені в молочному чи сметанному соусі

3. Картопля фрі або капуста в тісті кляр

4. Картопля запечена з печерицями і цибулею обо картопля запечена з сиром

Підготуватися до тематичного оцінювання по темі с.126



Комментариев нет:

Отправить комментарий