Для групи БКП-16 Контрольна робота: усне опитування та письмова робота 14.12.2020
1. Дайте характеристику закладів ресторанного господарства (ресторан, кафе, бар та інше)
2. Що таке бракераж, склад бракеражної комісії? Який порядок проведення та оцінювання якості готової продукції?
3. Які способи зберігання та укладення сировини Ви знаєте?
4. Як організувати роботу кондитерського цеха? Дайте характеристику приміщеннь, устаткування, робочих місць.
5. Дайте характеристику та класифікацію тари.
6. Як організувати роботу експедиції? Який порядок зберігання готових кондитерських виробів, температурний режим?
7. Дайте характеристику стадій технологічного процесу кондитерського цеху.
Комментариев нет:
Отправить комментарий