Для групи АК-15 Технологія приготування їжі
Тема Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього
Урок № 98 - 102
Лабораторно-практична робота № 7. Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього
Вареники, локшина домашня, галушки, пельмені, чебуреки
Д/з: повторити теоретичний матеріал с.128-134 та відповісти на питання с.134, відповіді надіслати на вайбер аба електронну адресу
Приготувати дома такі страви: вареники з сиром, пельмені.
Скласти технологічні картки на чебуреки, галушки, домашню локшину.
Програма для кухаря 3 розряду виконана.У червні пишемо комплексно-кваліфіковані завдання по теорії, на підтвердження розряду, питання надам пізніше.
Комментариев нет:
Отправить комментарий