понедельник, 12 апреля 2021 г.

 Для групи АК-15 Технологія приготування їжі

Тема Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього

Урок  № 98 - 102 

 Лабораторно-практична робота № 7. Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього

Вареники, локшина домашня, галушки, пельмені, чебуреки

Д/з:  повторити теоретичний матеріал с.128-134 та відповісти на питання с.134, відповіді надіслати на вайбер аба електронну адресу

Приготувати дома такі страви: вареники з сиром, пельмені. 

Скласти технологічні картки на чебуреки, галушки, домашню локшину. 

Програма для кухаря 3 розряду виконана.У червні пишемо комплексно-кваліфіковані завдання по теорії, на підтвердження розряду, питання надам пізніше.


Комментариев нет:

Отправить комментарий