вторник, 3 мая 2022 г.

 Технологія приготування їжі  для групи АК-25

Урок № 179 Технологія приготування та відпуск гарячих солодких страв: яблука в тісті смажені, яблука печені, яблука з горіхами, вимоги до якості, подавання.

Д/з: скласти короткий конспект с.275-276 та дайте відповіді на питання:

1. Який солодкий соус підійте краще до страви " Яблука з горіхами"?

2. Що потрібно зробити, щоб не вітікав сік з яблук після видалення серцевини?

3. Обчищені яблука потемніли, що було необхідно зробити, щоб цьому запобігти?

Урок № 180 Технологія приготування яблук по-київськи, яблук фаршированих різними начинками, шарлотки з яблуками, вимоги до якості, правилв подавання.

Д/з: складіть конспект с. 276-277 та дайте відповіді на питання:

1. Яка начинка для яблук по-київськи та чим поливають страву перед запіканням?

2. Як приготувати начинку з сиру для фарширування яблук?

Урок № 181  Технологія приготування ананасів, бананів, персиків, слив, вишні в тісті смажених у фритюрі, яблук в "хустинці"

Д/з: скласти конспект с.351-352 та дайте відповіді на питання:

1. Як  приготувати тісто- кляр для солодких страв?

2. Складіть технологічну схему приготування страви  Яблука у " хустинці"

3. Які вимоги до якості персиків в тісті смажених?

Урок № 182  Чай: хімічний склад, харчова цінність, види, вимоги до якості. Правила заварювання та подавання

Д/з: Скласти конспект с. 277-281 та дайте відповіді на питання:

1.Яка класифікація чорного чаю?

2. Чим відрізняється зелений чай від чорного?

3. Яка особливість жовтого, червоного, білого та синього чаю?

4. Яки правила заварювання чаю і особливості подавання зеленого чаю?

Урок № 183 Кава: хімічний склад, харчова цінність, види, вимоги до якості.Правила та технологія приготування

Д/з: складіть конспект с.281-284 та дайте відповіді на питання:

1.Яка комерційна класифікація кави?

2. Яка норма закладки  меленої кави на 1 порцію ( 100 мл. води)?

3. Які правила подавання кави по-східному?

4. Скільки хвилин смажять зерна кави перед розмелюванням і навіщо це потрібно робити?

Комментариев нет:

Отправить комментарий