Технологія приготування їжі для групи АК-25
Урок № 179 Технологія приготування та відпуск гарячих солодких страв: яблука в тісті смажені, яблука печені, яблука з горіхами, вимоги до якості, подавання.
Д/з: скласти короткий конспект с.275-276 та дайте відповіді на питання:
1. Який солодкий соус підійте краще до страви " Яблука з горіхами"?
2. Що потрібно зробити, щоб не вітікав сік з яблук після видалення серцевини?
3. Обчищені яблука потемніли, що було необхідно зробити, щоб цьому запобігти?
Урок № 180 Технологія приготування яблук по-київськи, яблук фаршированих різними начинками, шарлотки з яблуками, вимоги до якості, правилв подавання.
Д/з: складіть конспект с. 276-277 та дайте відповіді на питання:
1. Яка начинка для яблук по-київськи та чим поливають страву перед запіканням?
2. Як приготувати начинку з сиру для фарширування яблук?
Урок № 181 Технологія приготування ананасів, бананів, персиків, слив, вишні в тісті смажених у фритюрі, яблук в "хустинці"
Д/з: скласти конспект с.351-352 та дайте відповіді на питання:
1. Як приготувати тісто- кляр для солодких страв?
2. Складіть технологічну схему приготування страви Яблука у " хустинці"
3. Які вимоги до якості персиків в тісті смажених?
Урок № 182 Чай: хімічний склад, харчова цінність, види, вимоги до якості. Правила заварювання та подавання
Д/з: Скласти конспект с. 277-281 та дайте відповіді на питання:
1.Яка класифікація чорного чаю?
2. Чим відрізняється зелений чай від чорного?
3. Яка особливість жовтого, червоного, білого та синього чаю?
4. Яки правила заварювання чаю і особливості подавання зеленого чаю?
Урок № 183 Кава: хімічний склад, харчова цінність, види, вимоги до якості.Правила та технологія приготування
Д/з: складіть конспект с.281-284 та дайте відповіді на питання:
1.Яка комерційна класифікація кави?
2. Яка норма закладки меленої кави на 1 порцію ( 100 мл. води)?
3. Які правила подавання кави по-східному?
4. Скільки хвилин смажять зерна кави перед розмелюванням і навіщо це потрібно робити?
Комментариев нет:
Отправить комментарий